Συνεχίζοντας στο ideato.gr αποδέχεστε την χρήση των cookies όπως περιγράφεται στην πολιτική cookie, στην πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων .

Προσωπικά Δεδομένα

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Τα προσωπικά δεδομένα στην Ελλάδα προστατεύονται από το Νόμο 2472/1997, (όπως αυτός μέχρι σήμερα έχει τροποποιηθεί και συμπληρωθεί με νεότερους Νόμους) και από τις σχετικές Κοινοτικές Οδηγίες.

 

Οι ρυθμίσεις που ακολουθούν, για τα προσωπικά δεδομένα, αφορούν είτε τη σχέση του δικτυακού μας τόπου με τους επισκέπτες – χρήστες – μέλη, είτε τα προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων.

 

Και οι δύο πλευρές, δηλαδή και ο δικτυακός μας τόπος, και οι επισκέπτες – χρήστες – μέλη, οφείλουν να τηρούν απαρέγκλιτα τη σχετική Νομοθεσία, και ιδιαίτερα τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας, χρήσης των προσωπικών δεδομένων, με τις εξής επιμέρους ρυθμίσεις:

 

Ο δικτυακός μας τόπος, συλλέγει αποκλειστικά και μόνο τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών –χρηστών – μελών που εγγράφονται στις υπηρεσίες μας, ή που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες μας, όταν επισκέπτονται τις σελίδες του, και για το λόγο αυτό, θα γίνεται δήλωση για τήρηση Αρχείου ενώπιον της αρμόδιας Αρχής.

 

Κατά την εγγραφή του επισκέπτη – χρήστη στον δικτυακό μας τόπο, ζητούνται τα ακόλουθα στοιχεία, ανεξάρτητα από το αν αυτά αποτελούν προσωπικά δεδομένα, και συγκεκριμένα: όνομα, επίθετο, πατρώνυμο, μητρώνυμο, διεύθυνση, επάγγελμα, ημερομηνία γέννησης, email. Του εκ των στοιχείων αυτών Αρχείου, θα γίνει νόμιμος χειρισμός, από τον δικτυακό μας τόπο, και η τήρηση του θα γνωστοποιείται αρμοδίως. Τα προαναφερόμενα στοιχεία, κρίνονται και από τις δύο πλευρές απαραίτητα και αναγκαία, για τη συνεργασία του δικτυακού μας τόπου, με του χρήστες – μέλη μας, οι οποίοι επιπροσθέτως, συναινούν στη δημιουργία αυτού του Αρχείου, τη συλλογή των στοιχείων, την επεξεργασία κλπ.

 

Ο δικτυακός μας τόπος αναλαμβάνει την υποχρέωση της μη περαιτέρω κοινοποίησης των στοιχείων αυτών, για οποιοδήποτε εμπορικό, διαφημιστικό, επικοινωνιακό κλπ., σκοπό.

 

Ο επισκέπτης –χρήστης – μέλος σε περίπτωση αλλαγής των στοιχείων του, υποχρεούται να ενημερώνει άμεσα τη Γραμματεία του δικτυακού μας τόπου.

 

Κατ’ εξαίρεση, ο δικτυακός μας τόπος, δικαιούται να κοινοποιήσει τα πιο πάνω στοιχεία ή προσωπικά δεδομένα, σε συνεργάτες του ή σε άλλους επισκέπτες –χρήστες – μέλη, εφ όσον αυτό καθίσταται απόλυτα αναγκαίο, για την  ικανοποίηση σχετικών απαιτήσεων των μελών – χρηστών, χωρίς να απαιτείται κάθε φορά συναίνεση των μελών, η οποία από τούδε θεωρείται δεδομένη.


Cookies


Η Εταιρία μέσω της ιστοσελίδας έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί Cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών της ιστοσελίδας.


Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη/συνδρομητή, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το Ideato.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να επιτρέπουν τη συλλογή πολλαπλών επιλογών του χρήστη/συνδρομητή, και την αναγνώριση χρηστών/συνδρομητών και διευκολύνουν την πρόσβασή τους στην ιστοσελίδα, και επίσης συλλέγουν δεδομένα για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.


Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Η Εταιρία χρησιμοποιεί τα Cookies για να παρέχει στους χρήστες/συνδρομητές πληροφορίες και να διεκπεραιώνει τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω της ιστοσελίδας.


  • Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να εμφανίσουν διαφημίσεις της Εταιρίας σε ιστότοπους στο διαδίκτυο.
  • Τρίτοι προμηθευτές, συμπεριλαμβανομένης της Google, δύναται να κάνουν χρήση cookies για την προβολή διαφημίσεων που βασίζονται σε προηγούμενη επίσκεψη του χρήστη στο δικτυακό τόπο της Εταιρίας.
  • Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν την εξαίρεσή τους από τέτοια χρήση των cookies από την Google, εδώ.

Επισημαίνεται ότι τα Cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα.