Μενού
Καλάθι

Μαξιλάρια

Κατασκευαστής: Ideato
Ανατομικό μαξιλάρι 50Χ70,με καπιτονέ ύφασμα και εκχύλισμα aloe vera.Το ύφασμα aloe vera καθώς και το γέμισμα του μαξιλαριού,απο air silicon fiber,εξασφαλίζουν θερμοαπορροφητικές ιδιότητες.Επιτυγχάνεται έτσι η μέγιστη διατήρηση της ιδεατής θερμοκρασίας,ανάλογα με την εποχή.Η αίσθηση του μαξιλαριού εί..
7,60€
Χωρίς ΦΠΑ:6,13€
Κατασκευαστής: Ideato
Το ύφασμα aloe vera καθώς και το γέμισμα του μαξιλαριού είναι υποαλλεργικά,αντιβακτηριακά και αντιμυκητιακά.Το μαξιλάρι είναι μαλακό,με πολύ καλή στήριξη λόγω του αυξημένου όγκου του γεμίσματος.To aloe vera έχει φυσική αντίσταση στη συγκέντρωση ακάρεων.Πλενόμενο σε πλυντήριο Για να λάβετε μι..
8,31€
Χωρίς ΦΠΑ:6,70€
Κατασκευαστής: Ideato
Ανατομικό μαξιλάρι 50Χ70,με καπιτονέ ύφασμα.Το ύφασμα μπαμπού καθώς και το γέμισμα του μαξιλαριού,απο air hollow fiber,εξασφαλίζουν θερμοαπορροφητικές ιδιότητες.Επιτυγχάνεται έτσι η μέγιστη διατήρηση της ιδεατής θερμοκρασίας,ανάλογα με την εποχή.Η αίσθηση του μαξιλαριού είναι μαλακής προς μέτριας σκ..
7,38€
Χωρίς ΦΠΑ:5,95€
Κατασκευαστής: Ideato
Τα μαξιλάρια Latex Ideato είναι κατασκευασμένα με κορυφαίας ποιότητας υλικά,ώστε να παρέχουν την απόλυτη αισθηση στήριξης και να εξασφαλίζουν αξεπέραστη ξεκούραση και ποιότητα ύπνου.Βασικά χαρακτηριστικά όλων των μαξιλαριών Latex: Γνήσιο λάτεξ - 100% φυσικό υλικόΑεριζόμενα - Aντιμικρ..
23,06€
Χωρίς ΦΠΑ:18,60€
Κατασκευαστής: Ideato
Μαξιλάρι 45Χ65 με εξωτερικό ύφασμα 50% βαμβακερό και γέμισμα βάτας πολυεστέρα.Το γέμισμα του μαξιλαριού είναι υποαλλεργικό,αντιβακτηριακό και αντιμυκητιακό.Το μαξιλάρι πλένεται στο πλυντήριο. Για να λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά,στείλτε μας τα είδη και τις ποσότητες που σας ενδια..
4,28€
Χωρίς ΦΠΑ:3,45€
Κατασκευαστής: Ideato
Μαξιλάρι 50X70 με εξωτερικό ύφασμα 50% βαμβακερό και γέμισμα βάτας πολυεστέρα.Το γέμισμα του μαξιλαριού είναι υποαλλεργικό,αντιβακτηριακό και αντιμυκητιακό.Το μαξιλάρι πλένεται στο πλυντήριο. Για να λάβετε μια προσωποποιημένη προσφορά,στείλτε μας τα είδη και τις ποσότητες που σας ενδια..
5,39€
Χωρίς ΦΠΑ:4,35€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)